Kestopigmentointi

Maxbrowns on ilman konetta tehtävä luonnollinen kestopigmentointi johon on valittavissa 6 eri sävyä. kesto 1-3 vuotta. Hinta 250e joka sisältää vahvistuksen 6 viikon kuluttua.

.

Kestopigmentointi suunnitellaan asiakkaan toivomusten pohjalta. Kulmat voi tehdä joko häivyttämällä jolloin saadaan puuterimainen vaikutelma ja toisella kerralla voidaan päälle tehdä karvatekniikalla jolloin lopputulos on todella luonnollinen tai pelkällä karvatekniikalla jossa tehdään eri pituisia ja paksuisia karvoja yksitellen. Ensimmäiset 2 viikkoa väri on todella tumma ja sen jälkeen väri vaalenee 30-50% ja pigmentointi vahvistetaan n. kuukauden kuluttua jolloin väri on lopullinen ja väriä ja muotoa voi vielä muokata.

Silmät voi pigmentoida joko luonnollisella rajauksella tai muokata silmän muotoa esim paksuntamalla rajausta ulkoreunaan. Voit myös varata ajan ilmaiseen konsultointiin jossa voidaan kulmat piirtää ja suunnitella.

Hinnat: 1 kerta 150e sisältää suunnittelun 2 kerta 100e (vahvistus) 3 kerta 70e

Koulutuksena bremaubeauty kestopigmentointi 2015, maxbrown microblanding 2016, maison de beauty brown and eye shading 2018

 Shadin kulmat eli pigmentointi joka tehdään häivyttämällä 

Jutellaanko lisää?

Lähetä kysymyksesi ja yhteydenottotoiveesi tällä lomakkeella. Otamme pian yhteyttä.

Nuottaniementie 2, Joensuu
Fianna
nuottaniementie 2
80140
Joensuu
fianna@fianna.fi
www.fianna.fi