Kestopigmentointi

microblanding on ilman konetta tehtävä luonnollinen kestopigmentointi.  kesto noin 10-12kk jonka jälkeen väri haalistuu jos sitä ei vahvisteta.

Kestopigmentointi suunnitellaan asiakkaan toivomusten pohjalta. Kulmat voi tehdä joko häivyttämällä jolloin saadaan puuterimainen vaikutelma ja toisella kerralla voidaan päälle tehdä karvatekniikalla jolloin lopputulos on todella luonnollinen tai pelkällä karvatekniikalla jossa tehdään eri pituisia ja paksuisia karvoja yksitellen. Ensimmäiset 2 viikkoa väri on todella tumma ja sen jälkeen väri vaalenee n.20%


Silmät voi pigmentoida joko luonnollisella rajauksella tai muokata silmän muotoa esim paksuntamalla rajausta ulkoreunaan. Voit myös varata ajan ilmaiseen konsultointiin jossa voidaan kulmat piirtää ja suunnitella.


Hinnat: 1 kerta 199e sisältää suunnittelun 2 kerta 110e (vahvistus)

 

Koulutuksena bremaubeauty kestopigmentointi 2015, maxbrown microblanding 2016, maison de beauty brown and eye shading 2018

 

 

Jutellaanko lisää?

Lähetä kysymyksesi ja yhteydenottotoiveesi tällä lomakkeella. Otamme pian yhteyttä.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fianna
Satakielentie 17
80330 Reijola

Y-tunnus: 25529226
Puh: 050 5546073

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fianna:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.