Täyteainehoidot

Täyteainehoidot ovat suosittuja, sillä ne tarjoavat nopeita ja näkyviä tuloksia ilman leikkausta ja pitkää toipumisaikaa. Täyteaineet perustuvat hyaluronihappoon, joka on aine mitä esiintyy luonnostaan ihossa ja on tunnettu kyvystään sitoa kosteutta ja luoda täyteläisyyttä iholle. Hyaluronihappoa sisältävät täyteaineet auttavat korjaamaan ja kohottamaan eri kasvojen alueita. Täyteaineet lisäävät ihon täyteläisyyttä ja korostavat kasvonpiirteitä, kuten huulia ja poskipäitä.

Yksi täyteaineiden etu on, että monet niistä sisältävät myös paikallisen puudutteen. Tämä tarkoittaa, että ennen hoitoa iho puudutetaan paikallisesti, mikä tekee hoidosta mahdollisimman miellyttävän ja kivuttoman asiakkaalle. Puudutuksen ansiosta asiakas tuntee vain lievää epämukavuutta tai pistelyä hoidon aikana.

Täyteaineita voidaan käyttää eri alueilla, mukaan lukien huulet, kasvojen muotoilu ja juonteiden tasoittaminen. Huulten täyteaineilla voidaan lisätä volyymia ja määritellä huulien muotoa, mikä luo täyteläisemmän ja nuorekkaamman ilmeen. Kasvojen muotoiluun täyteaineita käytetään esimerkiksi poskipäiden, leuan ja nenän muotoiluun. Juonteiden täyttämiseen, kuten nenänpielen juonteiden tai marionettijuonteiden, täyteaineet voivat myös tarjota erinomaisia tuloksia.

Rentoudu ja nauti hoidoistamme!