ripsienpidennys on kaunis ja käytännöllinen

Ripsipidennyksessä omaan ripseesi liimataan tekoripsi. Ripsipidennys vie noin pari tuntia riippuen omien ripsien määrästä, jonka jälkeen voit heittää ripsivärit roskiin ja nauttia aina huolitellusta katseesta. Ripsipidennys pysyy saunat ja suihkut ja irtoaa vasta, kun oman ripsesi elinkaari päättyy ja oma ripsesi putoaa. Ripsipidennys ei lyhennä oman ripsesi elinkaarta. 

  • Ripsipidennys ei vahingoita omaa ripseä ja kestää saunan ja pesun.
  • Ripsipidennyksiä tulee huoltaa noin 3-5 viikon välein.
  • Pidennyksillä aina viikon takuu! ( koskee uusia ja ripsiä sekä 60min tai pidempiä huoltoja)

ripsienpidennystä pitää huoltaa säännöllisesti

Jotta ripsienpidennys säilyy kauniina pitkään, on sitä huollettava säännöllisesti. Ripsipidennys tippuu pois sitä mukaa, kun omat ripsesi kasvavat ja käyvät elinkaarensa loppuun. Tämän elinkaaren mukaan sijoittuu ripsihuollon väli ja jokaisen ihmisen ripsen elinkaari on yksilöllinen. Yleensä huolto on hyvä tehdä kuukauden välein, sillä silloin ripsi on kasvanut sen verran paljon, että ripsipidennys voi alkaa repsottaa.

haluatko poistaa ripsipidennykset?

Ripsienpidennyksiä ei saa itse repiä pois. Repiminen vahingoittaa omia ripsiäsi. Ripsienpidennykset on liimattu ripseesi liimalla, jonka poistamiseen vaaditaan ammattilainen. Liima ei kuitenkaan ole millään lailla myrkyllistä