BioAgePeel-happohoito

BioAgePeel eli biorevitalisaatiokuorinta, on tehokas iho- ja kauneushoito. BioAgePeel koostuu kolmesta eri haposta: trikloorietikkahaposta, kojihaposta ja mantelihaposta, jotka yhdessä stimuloivat ihoa syvältä. Tämä hoitoprosessi on intensiivinen ja auttaa palauttamaan ja elvyttämään ihon kuntoa. Hoitokerta sisältää kasvojen puhdistuksen, kasvonaamion ja kasvovoiteen.

Toisin kuin perinteiset happokuorinnat, BioAgePeel ei aiheuta voimakasta ihon kuoriutumista, joten siitä ei seuraa myöskään pitkää paranemisaikaa. Tämä tekee hoidosta turvallisen käyttää ympäri vuoden ja sopivan kaikille ihotyypeille. Hoito ei myöskään heikennä ihon suojaa auringonvaloa vastaan, sillä se stimuloi ihoa syvältä eikä vahingoita sen pintakerroksia.

BioAgePeel-hoidolla on monia etuja, kuten välitön vaikutus ilman pitkää toipumisaikaa, kivuton ja monitasoinen ihon stimulaatio, korkea TCA-pitoisuus ja turvallisuus kaikille ihotyypeille ja ikäryhmille ympäri vuoden. Hoitoa voidaan myös turvallisesti yhdistää muihin kauneudenhoitoprotokolliin.

Hoito soveltuu moniin eri tarpeisiin, kuten ihon ikääntymisen merkkien vähentämiseen, auringon aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen, ryppyjen ja ihon veltostumisen hoitoon, pigmenttimuutosten ja aknesta johtuvien ihon muutosten häivyttämiseen sekä epänormaalin ihonsävyn korjaamiseen.

BioAgePeel auttaa ihoa uudistumaan, lisää tukikuituja ja hyaluronihapon määrää, parantaa ihon verenkiertoa ja saa ihon näyttämään nuoremmalta ja kiinteämmältä. Huomaathan, että hoito ei sovi tietyille ihosairauksille, raskaana oleville tai imettäville, syöpää sairastaville, diabetesta epävakaasti sairastaville, epilepsiasta kärsiville, immuunivälitteisiä sairauksia sairastaville tai niille, jotka ovat yliherkkiä tai allergisia hoidon ainesosille.

Rentoudu ja nauti hoidoistamme!