Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset ovat nykyisin erittäin suosittu kauneushoito, jossa yksittäisiä ripsikuituja tai valmisviuhkaripsiä kiinnitetään luonnonripsiin. Tavoitteena on saavuttaa pidemmät ja  tuuheammat ripset.  Kauneushoitola Fianna tarjoaa ripsienpidennyksiä neljällä eri tekniikalla: klassisina, volyyminä, hybridinä tai valmisviuhkoina. Ripsienpidennysten huoltoväli on yksilöllisesti noin 2-4 viikkoa.

Klassiset

Klassiset ripsienpidennykset ovat suosittu kauneushoitomenetelmä, joka tarjoaa pidempiä ja tuuheampia ripsiä. Tässä menetelmässä yksi pidennyslisäys asetetaan yhteen luonnonripseen, luoden luonnollisen ja kauniin ilmeen.

Volyymi

Volyymiripsienpidennykset ovat pidennystekniikka, jolla luodaan klassisia ripsienpidennyksiä tuuheammat ja dramaattisemmat ripset. Tämä tekniikka perustuu siihen, että yhteen luonnonripseen kiinnitetään useita ohuita pidennyskuituja tai ripsiä samanaikaisesti. Tulos on näyttävämpi ilme ja runsaamman näköiset ripset verrattuna perinteisiin klassiseen tekniikkaan.

Hybridi

Hybridiripsienpidennykset yhdistävät sekä klassisen että volyymiripsienpidennystekniikan. Tämä tarkoittaa, että pidennyksiin sekoitetaan näitä kahta eri tekniikkaa.. Hybridi ripsienpidennykset mahdollistavat luonnollisen ja tuuheamman ilmeen samanaikaisesti, mikä tekee niistä erityisen suositun niiden keskuudessa, jotka haluavat luonnollisen, mutta huolitellun lopputuloksen.

Valmisviuhkat

Valmisviuhkoilla tehtävät ripsienpidennykset ovat tekniikka, joka mahdollistaa ripsien täyttämisen nopeammin verrattuna perinteisiin yksittäisten ripsien kiinnittämiseen. Tässä menetelmässä pidennykset ovat valmiina viuhkoina, joissa useita ohuita ripsiä on jo kiinnitetty yhteen. Valmisviuhkat kiinnitetään luonnonripsiin, mikä luo välittömästi tuuheammat ja näyttävämmät ripset.

Rentoudu ja nauti hoidoistamme!