Jalkahoito

Jalkahoito on suunniteltu edistämään kokonaisvaltaista hyvinvointia ja huolenpitoa jaloistasi. Hoidot sisältävät jalkojen terveydentilan kartoituksen, jolloin mahdolliset ongelmat ja yksilöllinen hoidon tarve kartoitetaan. Jalkojen terveydentilan kartoittaminen mahdollistaa hoidon mukauttamisen aina tarpeiden mukaisesti. 

Jalkahoidossa jalat kylvetetään, joka rentouttaa lihaksia, pehmentämää ihoa sekä avaa iho-huokosia, minkä ansiosta muut hoitovaiheet tehostuvat. Kylvetyksen aikana nautit samalla rentouttavasta hetkestä!

Kynsien ja ihon ongelmien hoito on tärkeä osa perusteellista jalkojenhoitoa. Tässä vaiheessa kovettumat poistetaan sekä muut mahdolliset kynsi- ja iho-ongelmat hoidetaan yksilöllisesti. Ihon terveydellä on merkittävä vaikutus jalkojen yleiseen hyvinvointiin, ja siksi huolellinen hoito on ensisijaisen tärkeää.

Jalkahoidon lopussa rasvaus ja hieronta hoitavat ihoa sekä tehostavat jalkojen verenkiertoa. Hieronta voi myös lievittää jalkojen väsymystä ja jännitystä. Käytämme aina laadukkaita hoitotuotteita kosteuttamaan ihoa ja tekemään jaloistasi pehmeät ja sileät.

Jalkahoidon päätteeksi tarjoamme tarvittaessa yksilölliset kotihoito-ohjeet. Ohjeet auttavat sinua ylläpitämään jalkojesi terveyttä ja hyvinvointia myös hoidon jälkeen. Saat vinkkejä, miten voit hoitaa jalkojasi kotona sekä mitkä tuotteet sopivat parhaiten jaloillesi.

Teemme jalkahoitoja myös koti- ja laitoskäynteinä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rentoudu ja nauti hoidoistamme!