Microblading & kestopigmentointi

Kestopigmentointi on menetelmä, joka perustuu pigmentin lisäämiseen ihoon käyttäen siihen tarkoitukseen suunniteltua konetta. Kestopigmentointia käytetään yleisesti mm.  kulmakarvojen ja silmien muotoiluun ja korostamiseen. Menetelmä antaa pitkäkestoisia tuloksia  ja se voi korvata päivittäisen meikin tarpeen.

Valmiit Microblading-kulmat (ennen & jälkeen) ennen parantumisvaihetta

Microblading

Kulmien microblading on suosittu ja tehokas menetelmä, joka tarjoaa pitkäkestoisen ratkaisun kauniiden ja täyteläisten kulmakarvojen luomiseen. Tämä tekniikka on erityisen suosittu, sillä sillä aikaansaadaan luonnollinen lopputulos, jossa voidaan täydentää ohuita tai harvoja kulmakarvoja, korjata epäsymmetriaa tai lisätä kulmakarvojen muotoa ja määritelmää.

Microbladingissä väripigmentti työstetään ohuella veitsiterällä ihon pintakerrokseen. Näiden tarkkojen ja ohuiden viivojen avulla luodaan luonnollisen näköiset karvat ja kulmat. Tuloksena aikaansaadaan erittäin realistisen näköiset kulmat, jotka kestävät useita kuukausia tai jopa vuosia, riippuen ihon tyypistä ja hoidon ylläpidosta.

Kulmien microbladingin suuri etu on sen kyky tarjota pitkäkestoinen kulmien muotoilu ja täyteläisyys ilman jatkuvaa meikkausta. Se myös säästää aikaa ja vaivaa aamuisin, sillä sinun ei enää tarvitse huolehtia kulmien täyttämisestä!

Valmiit Puuterikulmat

Puuterikulmat

Puuterikulmat ovat tällä hetkellä yksi suosituimmista kauneustrendeistä kulmien muotoilussa. Puuterikulmat on koneellisesti suoritettava pigmentointiprosessi, joka toteutetaan varovaisesti lisäämällä väripigmenttiä ihoon kerroksittain. Tämän tarkoituksena on luoda lopputulokseen puuterimaisen pehmeä vaikutelma. Kerroksia lisäämällä voidaan säädellä tarkasti värin tummuutta, mikä mahdollistaa täydellisen lopputuloksen yksilöllisiin mieltymyksiin ja ihon sävyyn. Tämä tekniikka takaa huolitellut ja luonnollisen näköiset kulmat, jotka kestävät pitkään ja vaativat vain vähäistä ylläpitoa. Tämä tekniikka mahdollistaa myös erilaiset tyylit, aina pehmeästä ja luonnollisesta dramaattisempaan ja korostavaan ilmeeseen.

Silmien rajaus (kestopigmentointi)

Koneella pigmentoitava silmien rajaus tarjoaa pysyvän ja huolitellun silmien rajauksen ilman päivittäistä meikkaamista. Kestopigmentoinnissa pigmenttiväri pigmentoidaan ihon pintaan tarkasti ja hallitusti, jolloin luodaan haluttu silmien rajaus tai eyeliner-efekti. Menetelmä mahdollistaa erilaisten silmämeikkityylien luomisen, aina luonnollisesta ja ohuesta rajauksesta voimakkaaseen ja dramaattiseen tyyliin.

Kestopigmentoinnin etuna on sen pitkäkestoisuus, sillä se kestää usein useita vuosia ennen kuin se vaatii uusimisen. Tämä säästää aikaa ja vaivaa päivittäiseltä silmämeikin tekemiseltä. Lisäksi se on erityisen hyödyllinen niille, joilla on allergioita tai herkkiä silmiä, jotka eivät siedä päivittäin käytettäviä silmämeikkituotteita.

Silmien rajauksen paranemisaika on melko lyhyt ja iho palautuu yleensä nopeasti, jolloin voit nauttia upeasta silmämeikistäsi vaivattomasti ja pitkään!

Rentoudu ja nauti hoidoistamme!