Täydellinen kasvohoito

Täydellinen kasvohoito on suunniteltu tarjoamaan sinulle ylellinen kokemus ja tehokas hoitokokonaisuus, joka edistää kasvojesi ihon terveyttä ja kauneutta. Tämä hoito yhdistää useita vaiheita, jotka huomioivat kattavasti erilaiset iho-ongelmat ja tarpeet parhaiden mahdollisten tulosten takaamiseksi.

Täydellinen kasvohoito aloitetaan kasvojen alkupuhdistuksella. Tässä vaiheessa poistamme meikin sekä muut epäpuhtaudet, jotta iho on valmis vastaanottamaan hoidon hyödyt. Puhtaus on ihonhoidon perusta, mistä johtuen tämä vaihe on ensiarvoisen tärkeä. Seuraavaksi kasvojen iho höyrytetään, mikä auttaa avaamaan ihohuokosia ja pehmentämään ihoa. Tämän jälkeen iho puhdistetaan mekaanisesti, joka poistaa tarkasti epäpuhtaudet, mustapäät ja ylimääräisen talin iholta. Tämä vaihe parantaa ihon puhtautta ja kirkkautta.

Mekaanista ihonpuhdista seuraa kuorinta, joka auttaa poistamaan kuollutta ihosolukkoa. Tämä tekee ihostasi sileämmän ja auttaa valmistamaan sen naamion vaikutuksille. Naamio on yksi hoidon keskeisistä vaiheista ja se valitaan ihotyyppisi ja tarpeidesi perusteella. Naamio voi esimerkiksi kosteuttaa, virkistää tai rauhoittaa ihoa. Se auttaa parantamaan ihon tekstuuria ja ulkonäköä.

Naamion vaikutusajan päättyessä iholle lisätään ihotyyppisi mukainen seerumi. Ihon seerumit ovat suunniteltu imeytymään nopeasti ihoon ja tarjoamaan tehokasta hoitoa erilaisille ihon tarpeille, kuten kosteutukselle, ikääntymisen merkkien vähentämiselle, pigmenttimuutoksille, aknelle, aknearville ja muille ihon ongelmille.

Hoidon loppuvaiheessa kasvojen iholle valitaan vielä ihotyyppisi mukainen voide, jonka yhteydessä rentoudut kevyen ja hemmottelevan kasvojenhieronnan aikana. Hieronta auttaa loppuvoiteen imeytymisessä ihoosi sekä  verenkiertoa.

Lisäpalveluna täydelliseen kasvohoitoon voit valita myös ultraäänipuhdistuksen tai timanttihionnan, jotka ovat molemmat erinomaisia vaihtoehtoja ihon syvempään puhdistukseen ja kuorintaan. Voit valita nämä lisäpalvelut tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Mikäli et ole varma ultraäänipuhdistuksen tai timanttihionnan soveltuvuudesta ihollesi, autamme sinua mielellämme valitsemaan oikean vaihtoehdon!

Mekaaninen ihon puhdistus

Voit varata ajan myös pelkästään mekaaniseen ihonhoitoon. Mekaaninen ihonhoito on tehokas tapa huolehtia ihon puhtaudesta. Se sisältää alkupuhdistuksen, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta, höyrytyksen, joka pehmentää ihoa ja avaa huokosia, sekä mekaanisen puhdistamisen, jossa ihon pinnalta poistetaan epäpuhtaudet, mustapäät ja ylimääräinen tali. Tämä prosessi auttaa ihoa tuntumaan puhtaalta ja raikkaalta. Hoidon lopuksi iholle valitaan ihotyyppisi mukainen loppuvoide.

Rentoudu ja nauti hoidoistamme!